Behandlinger for håret

Silk Lift

SKÅNSOM BLEKING
Endelig kan bleking utføres skånsomt men effektivt. Silk Lift lysner håret 5-7 nivåer, og tilfører håret silkeproteiner. Nytt og revolusjonerende - blekepulver og kur i én operasjon!

Impress with powder - amaze with condition

  • Lysner håret 5 - 7 nivåer
  • Blekepulver - uten ammoniakk
  • Vannstoff - med silkeproteinkompleks som gir pleie og strukturbalansering gjennom hele lysningsprosessen


New Blonde

NEW BLONDE ETTERVEKSTBEHANDLING:
New Blonde lysner kun det mørke naturhåret med 1 - 1 1/2 nivå. Dette gjør at etterveksten blir mindre sterk og synlig - og du får myke overganger. Du trenger aldri mer å ergre deg over mørk, unaturlig ettervekst og grove stripekontraster. Garantert lysning på 5 minutter

NEW BLONDE HELBEHANDLING:
For en som er naturlig blond, vil New Blonde gi myke kontraster. Interaktiv blekestoffkombinasjon for nøytralisering av varme pigmenter gir nøytrale resultater uten rødskjær.

5 minutts-revolusjonen innen stripebehandling.

For bilder og mer info se www.my-newblonde.com


Colorance Lowlights

FOR OVERBLONDERT HÅR
Etter gjentatte lysstripninger blir ditt hår ofte overblondert og får et unaturlig blondt utseende. Den nye Colorance Lowlights er en god løsning hvis du vil skape naturlige effekter og kontraster i overblondert hår - hurtig, enkelt og holdbart. Det finnes fire nyanser som gir naturlige varme og nøytrale fargeresultater.
Les mer på www.goldwell.no


Color Perming

Color perming er for kunder som tar permanent og som samtidig vil friske opp sin farge eller dekke grå hår.
Før var det ikke mulig - eller i hvert fall sterkt frarådet - å kombinere permanent og fargebehandlinger samtidig. Men takket være ny teknologi er ikke dette noe problem lengre. Color-Perming - jobber i pH 6.8, er fri for ammoniakk, og har behagelig duft. På grunn av disse egenskapene virker Colorance uten belastning på hårstrukturen og hodebunnen.
Les mer på www.goldwell.no

Colorance Soft Color

Soft Color er pleiende og hurtigvirkende fargeskum (mousse), som gir intensive og strålende fargeresultater. Fargeskummet skal virke i håret i 5 minutter og holder 6- 8 vask. Produktet egner seg til fargevask, fargekur, fargeoppfriskning av gamle striper, og til reduksjon av grått hår. Du kan bruke fargeskum hjemme - eller bestille behandling hos din frisør.
Les mer på www.goldwell.com


MEN ReSHADE

Dette er en rask og enkel behandling. Med Men ReShade Hybrid Foam Technology kombineres den ukompliserte påføringen av skum med det naturlige resultatet til en oksydativ fargeteknologi. Dette gir en fargebehandling som er like enkel som en shamponering!

MEN ReSHADE garanterer en naturlig, transparent reduksjon av grått - en maskulin, cool nyanse, en ikke-farget look. Ingen synlig ettervekst, ingen rødlig misfarging etter vask, - bare holdbar naturlig farge.

MEN ReSHADE tilfredstiller mannens ønske om en naturlig look
Les mer på www.goldwell.no

Elumen Hair Color

ØKOLOGISK HÅRFARGE

Elumen Haircolor er en økologisk og høyeffektiv hårfarge som jobber uten ammoniakk, vannstoff eller noen andre kjemikalier. Pigmentene låses fast i håret ved hjelp av magnetisme (+ - ).

Elumen Haircolor er like holdbar som permanent hårfarge, og like skånsom som den beste toning på markedet. Fantastisk fargeintensitet, og ekstra lang holdbarhet.

Høres det ut for å være for godt til å være sant? Prøv selv!

Seeing is believing

For bilder og mer info se www.elumen-haircolor.com

Straight'n Shine

ANTI PERMANENT
Ønsker du å fjerne krøllene, så anbefaler vi Straight'n Shine. The Straight'n Shine System er anti-permanent for de som har naturlig krøll/fall/kruset hår. Med Straight'n Shine behandling vil håret holde seg naturlig glatt.

Behandlingen er amoniakkfri, og tar 3,5 - 4,5 time avhengig av hårkvalitet, hårtykkelse og hårlengde. Behandlingen varer i 6 - 12 måneder. Etter 5-12 måneder kan det komme ettervekst med krøller. Da kan man ta en antipermanent behandling av kun etterveksten.

Responsen fra kunder som har prøvd produktet er fabelaktig

Salong Svetlana

Sentrum 28
9151 Storslett

Åpningstider

Mandag - fredag: 09 - 17
Lørdag: 10 - 15